Oudervereniging

Wat doet de oudervereniging?

De oudervereniging ondersteunt enerzijds diverse activiteiten die door school worden georganiseerd, maar daarnaast organiseert de oudervereniging zelf ook diverse activiteiten waar alle kinderen aan kunnen deelnemen.

Deze activiteiten zijn alleen mogelijk door de inzet van de ouders en de samenwerking met de school. Onder het moto: “Vele handen maken licht werk” is de opzet om daar te helpen waar het binnen de mogelijkheden van de ouders/verzorgers ligt.

Bijeenkomsten en vergadermomenten van de oudervereniging

Om al deze activiteiten te organiseren of ondersteunen zijn er uiteraard ook vergadermomenten nodig. Wij vergaderen elke maand op een donderdag om 20.00uur. De vergaderdata kunt u vinden in deze schoolkalender (aangegeven met OV).

Tijdens deze vergaderingen komen de activiteiten aan de orde (welke zaken moeten er allemaal geregeld worden en wie kan/wil waar helpen). Deelname aan een vergadering is volledig vrijwillig en leidt tot geen enkele verplichting. Zoals al eerder vermeldt zijn alle ouders van harte welkom bij deze vergaderingen.

Met een beetje inzet van een ieder (ouders, kinderen, medewerkers van school) hopen wij de schooltijd van onze kinderen wat extra’s te geven.

Raymond Michiels (voorzitter)

Dave Vraets (secretaris/ penningmeester)

Voor vragen kunt u mailen naar:

vraetsdave.rkbsdecaleidoscoop@gmail.com