Inloopmiddag BSO De Caleidoscoop

Sinds schooljaar 2018-2019 hebben wij op onze school een BSO. Op 23 januari van 11.30-14.30 organiseert BSO De Caleidoscoop een inloopmiddag. Hier kunnen jullie kennis maken met Willeke en Marina. Een andere afspraak maken is ook mogelijk, bel 045-5711254.

BSO De Caleidoscoop is onderdeel van Humanitas. De kijk op kinderen formuleert Humanitas als volgt:
Welkom, veilig, plezier en oog op ontwikkeling. Alles in je eigen tempo. Dat zijn kernbegrippen in onze pedagogische visie. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om jouw kind een boeiende dag te bezorgen. Natuurlijk letten we erop dat er op tijd een gezonde maaltijd of snack is, dat kinderen genoeg te drinken krijgen. We zorgen er voor dat naast alle activiteiten er ook rustmo menten zijn op een dag. Dat is de basis in ons werk.

Wat hebben kinderen van ons nodig? Even rust of hulp bij de overstap naar een ander spel? Of zijn ze toe aan iets nieuws, willen ze op ontdekking? Wij laten ons graag verrassen.

We zien het als onze taak om de kinderen te stimuleren
om hen, met materiaal en bezigheden of grotere activiteiten, een boeiende dag te laten beleven. Want wij weten al- lang: van spelen leren ze. En van ontdekken wat je vandaag kunt (en gisteren nog niet), groeit het zelfvertrouwen.